ĐERDAP PETI, „BRODARI“ OVERILI OPSTANAK U ZONI ISTOK

498

U poslednjem 30. kolu zone Istok fudbaleri Brodoremonta pobedili su 3:2 Đerdap. Posle velike borbe u mesnom derbiju slavili su „brodari“ i sa tri nova boda overili su opstanak u zoni Istok.

Đerdap je poveo 2:0 golovima Novice Modoranovića u 7. i Ognjena Novčića 19. minutu posle solo prodora, ali je u nastavku Brodoremont smanjio pogotkom Nikole Šćekića igrao se 35. minut, a preokret je sa dva gola u 52. i 58. minutu režirao Nikola Čokanjelović.

Đerdap je sezonu završio na 5. mestu na tabeli sa 51 bodom dok je Brodoremont 12. sa 34 boda. Prvak Dunav iz Prahova vratio se u Srpsku ligu Istok iz koje je ispao negotinski Hajduk Veljko, pa su iz zone Istok ispala tri kluba Zvezda (Blato) Sloga (Kobišnica) i BSK (Bogovina). Novi članovi su Branik iz Štubika prvak Borske i Radnički iz Lubnice prvak Zaječarske okružne lige, kao i Gnjilan prvoplasirani tim Pirotskog okruga.

Rezultati utakmica klubova iz opštine Kladovo u 28. kolu Borske okružne lige u derbiju: Mala Vrbica- Branik 0:3 pobeda gostiju iz Štubika, Miloševo- Ključ 3:2.

Fudbaleri Kladušnice osvojili su prvo mesto u OFL Kladovo jer su u finalu baraža sa 2:0 savladali Egetu iz Brze Palanke. Oba gola za pobednički tim postigao je Bojan Dimitrijević najbolji igrač utakmice u 84. i 90+2 minutu. Pehar Milošu Borakoviću uručio je Bojan Soldatović predsednik OFS Kladovo.

Prethodni članakMENJA SE TREĆI TEST NA MALOJ MATURI ZA OSMAKE
Naredni članakJUNSKI PLAN VAKCINACIJE PROTIV COVID 19 U DOMU ZDRAVLJA