POBEDE RUKOMETAŠA I FUDBALERA ĐERDAPA

502
Rukometaši Đerdapa savladali su su 36:35 drugu ekipu superligaša Rudara u Kostolcu. Kladovljani su bili bolji rival u prvom poluvremenu, taj period igre rešili su u svoju korist 19:13, u nastavku došlo je do pada u igri,ali su izabranici trenera Perice Brložanovića sačuvali prednost i zabeležili su drugu jesenju pobedu.

FUDBAL: U 13. kolu zone Istok fudbaleri Đerdapa pobedili su 2:1 Slatinu u gostima. Mrežu domaćina zatresli su Novčić u 7. i  Modoranović sa penala u 90. minutu .Istovetnim rezultatom 2:1 Brodoremont je poražen od Dunava, pobedom u Kladovu  tim iz Prahova ostao je u trci za jesenju titulu. U 12. kolu Borske okružne lige Mala Vrbica je sa 5:1 deklasirala Rudnu Glavu, dok je Ključ izgubio 5:0 od Blizne u gostima.
U poslednjem 7. kolu OFL Kladovo zabeleženi su sledeći rezultati: Egeta-Rtkovo 0:1, Omladinac-Lokomotiva 1;1. Slobodni timovi bili su „Koča Anđelković“ i Kladušnica.
TABELA: Kladušnica 12, Rtkovo sa 10,  Egeta sa 8, Lokomotiva 6, „Koča Anđelković“ 4, Omladinac 1 bod. Prvenstvo se nastavlja u aprilu sledeće godine.
KUP OFL Kladovo, 1. kolo  na programu je u nedelju 14. novembra, sastaju se : Rtkovo-Kladušnica,“Koča Anđelković“- Egeta, Omladinac- Lokomotiva. Utakmice su od 13 sati.
ODBOJKA regionalna TIMOK (M) Timok- Kladovo 3:0  po setovima (25:13,25:16,25:10).
Prethodni članakVIRUS KORONA U OPŠTINI KLADOVO
Naredni članakEKO PILOT PROJEKAT „DAJ MI KRILA JEDAN KRUG“