SANACIJA OŠTEĆENJA NA KOLOVOZU

773

Radnici Zaječarskog preduzeća za puteve “Štrabag” u okviru prolećne sanacije saobraćajne infrastrukture zakrpili su  oštećenja na kolovozu u više  ulica u gradu. Za tu namenu  utrošeno  je 10  tona asfaltne mase jer je namera  da se eliminišu takozvane “udarne rupe” kako bi se saobraćaj u gradu odvijao bezbedno.
– Ovog proleća izmenjen  je režim radova jer se oštećenja na kolovozu ne saniraju dva puta godišnje već prema potrebi tokom cele godine.Ovo je druga faza radova na gradskim ulicama koja će doprineti da se saniraju sva veća oštećenja  na kolovozu. Naredni korak je obeležavanje horizontalne i stalna kontrola vertikalne saobraćajne signalizacije jer je prioritet da se  bezbednost svih učesnika u saobraćaju podigne  na viši nivo- istakla je Danijela Bojanić diplomirani saobraćajni inženjer.
U sanaciju oštećenja na kolovozu do sada je ugrađeno 47, od ukupno 107 tona   asfaltnog zastora, koliko će se do kraja godine koristiti za popravku ulica u gradu i u naseljenim mestima u opštini Kladovo. Ukupna vrednost radova je 2 miliona dinara, a investitor je lokalna samouprava.

Zabranjeno je kopirati i koristiti vesti i informacije sa sajta TVK bez dozvole urednika!

Prethodni članakRATARI U KLJUČU PODNELI 619 ZAHTEVA ZA SUBVENCIJE
Naredni članakLJUBOMIR GUŠATOVIĆ DONIRAO SLUŠNE APARATE