NAJMLAĐI PONOVO U VRTIĆU OD 11.MAJA

725

Predškolska ustanova „Neven“ počeće sa radom 11. maja, tako da je u toku realizacija niza preporuka o postupanju zaposlenih, roditelja i dece.


Pre početka rada obaviće se covid testiranje zaposlenih, a prijem dece sprovodiće se u skladu sa važećom procedurom ponovnog dolaska deteta nakon dužeg odsustva uz potvrdu pedijatra o zdravstvenom stanju, dok roditelji moraju dostaviti uverenje da su radno angažovani. Do sada su decu za povratak u vrtić prijavila 92 roditelja, koji će mališane preko dezo-barijere sa maskama i rukavicama dovoditi do ulaska u objekat.                     U vrtiću kažu da će biti pojačane higijenske mere u celom objektu, uz češću primenu mera tekuće dezinfekcije prostora, površina i predmeta, uključujući igračke, površine i predmete koji se često dodiruju i dodaju da se razmatra i mogućnost uvođenja merenja telesne temperature beskontaktnim toplomerom.

Prilikom dolaska dece u vrtić primenjivaće se procedura kontrolisanog ulaska kako se ne bi stvarala gužva i kako bi se obezbedila preporučena distanca od 2 metra.

Prethodni članakJOŠ JEDAN SLUČAJ COVID 19 U KLADOVU
Naredni članakBROJ IZLEČENIH SE POVEĆAVA