Browsing"Sport"

PREKID UTAKMICE U KLADOVU

Apr 18, 2017 by     Nema komentara    Kategorija: Sport

 U Opštinskoj fudbalskoj ligi Kladovo  igrane su utakmice 15. kola. Rezultati: Omladinac – Napredak 1 :2 , Milutinovac – Lovćen 1:2, Velika Vrbica – Pontes 1:1, Rtkovo – Egeta 1:1, dok je utakmica Kladušnica – Mala Vrbica 1:1 prekinuta u 70 . minutu. U ovom  kolu slobodna je ekipa Koča Anđelković iz Tekije. Prvo mesto na tabeli zauzima Lovćen sa 29 bodova koliko ima i drugoplasirana ekipa Koča Anđelković iz Tekije. Susreti 16. kola na programu su 23. aprila, sastaju se : Napredak – Rtkovo , Mala Vrbica – Omladinac , Egeta – Velika Vrbica , Lovćen -Koča Anđelković , Pontes – Milutinovac. Utakmice su od 16 sati i 30 minuta. U ovom kolu slobodna je Kladušnica.

NAPREDAK SLAVIO U MALOJ VRBICI

Apr 4, 2017 by     Nema komentara    Kategorija: Sport

U Opštinskoj fudbalskoj ligi igrane su utakmice 13. kola. Rezultati: Mala Vrbica – Napredak 2:3, Velika Vrbica – Koča Anđelković 0:4, Rtkovo – Lovćen 1:1, Omladinac – Pontes 3:1 i Kladušnica – Egeta 2:1, slobodan je bio Milutinovac. Prvo mesto na tabeli sa 26 bodova zauzima ekipa  Koča Anđelković iz Tekije. U 14. kolu sastaju se : Napredak – Kladušnica, Egeta-Omladinac, Pontes – Rtkovo, Lovćen – Velika Vrbica, Koča Anđelković – Milutinovac .Utakmice su na programu u nedelju 9. aprila od 16 sati. U ovom kolu slobodna je Mala Vrbica.

KARATAŠ VRAĆA STARI SJAJ

Mar 21, 2017 by     Nema komentara    Kategorija: Sport

Povodom završetka druge faze rekonstrukcije Omladinsko sportskog centra Karataš, novoizgrađene objekte obišao je  ministar omladine i sporta Vanja Udovičić. Nakon  izgradnje trim staze dužine 1200 metara , kao i dva  paviljona površine 500 metara kvadratnih  za smeštaj sportista i teretane površine 250 kvadrata sa velikim brojem sprava i streč salom,sportski kompleks kod Kladova koji se prostire na 15,2 hektara  bogatiji je i za novoizgrađenu upravnu zgradu, četiri renovirana terena na otvorenom i paviljon za smeštaj sportista sa 42 kreveta…

 

NEMANJA PONOS KLADOVA

Dec 24, 2011 by     Nema komentara    Kategorija: Sport

Kladovljanin Nemanja Krstić doneo je u rodni grad srebrnu medalju sa juniorskog košarkaškog evropskog prvenstva u Poljskoj. Malo je nedostajalo da odličije bude drugačijeg sjaja, ali su španci u finalu bili spretniji i srećniji (65:71) i to je presudilo čije vitrine krasi zlato. Za nešto manje od mesec dana Krstić je na Svetskom i Evropskom šampionatu sa dve generacije juniora osvojio dva srebra koja po ocenama stručnjaka imaju zlatni sjaj. Na put do košarkaških visina Nemanja je iz Kladova krenuo sa 12 godina, dobre igre u Knjaževcu nisu ostale nezapažene pa je usledio poziv ekipe “Hemofarm Štada” (Vršac) čije boje će braniti u seniorskoj konkurenciji. Svaki dolazak u posetu roditeljima perspektivni košarkaš koristi da obiđe i Televiziju Kladovo. To je poštovanje medija ali i odlika vrhunskih sportista. U svojim vitrinama Krstić osim 2 srebrne ima bronzanu medalju sa kadetskog EP i srebro sa Svetskog prvenstva srednjih škola. On uvek i na svakom mestu ponosno ističe sredinu iz koje potiče i zato je ponos sportskog Kladova.